Solutii software POS retail MAGAZIN & FAST-FOOD

Va oferim o solutie software completa prin care aveti control total asupra afacerii dvs. – controlul comenzilor, incasarilor, stocurilor si, nu in ultimul rand, controlul costurilor. Beneficiati de actualizari periodice, odata cu implementarea de noi cerinte din partea clientilor nostri. Usor de utilizat, aplicatia SoftOK a fost gandita pentru a optimiza si a eficientiza activitatea din locatii precum – bar & restaurant, cafenea, club, pizza, magazin sau fast-food. Pentru o viteza si mai sporita in preluarea si prelucrarea comenzilor, va recomandam sa folositi sistemele POS.
Pret: 550 lei (TVA inclus)

Pret: 550 lei (TVA inclus)

Solutii software POS retail MAGAZIN & FAST-FOOD

● Comenzi prin touchscreen, mouse, tastatura ● Note de plata personalizate, in orice format si pe orice tip de imprimanta ● Gestiunea simpla a stocurilor (descarcare la inchiderea mesei) ● Emitere bon fiscal pe casa de marcat ● Memoreaza comenzile pe fiecare masa ● Bonuri de comanda-marcaj pentru bucatarie si bar (pe orice model de imprimanta de bonuri) ● Parole/carduri individuale pentru ospatari ● Aranjarea personalizata pe ecran a meselor si a produselor ● Procesare stoc cantitativ pentru produse ● Emiterea unei note de plata proforma inaintea notei de plata ● Introducerea unui numar nelimitat de produse ● Unelte complete pentru vanzare cu Retetar ● Rapoarte detaliate (X, Z) pentru produse, operatori, sectii ● Back Office pentru modificari produse si preturi.
● Stoc: In stoc magazin

Prezentare & Suport tehnic

Manual Utilizare SoftOK> Magazin & Fast-food

Usor de utilizat, aplicatia SoftOK a fost gandita pentru a optimiza si a eficientiza activitatea din locatii precum – bar & restaurant, cafenea, club, pizza, catering, magazin sau fast-food.