Va oferim o solutie software completa prin care aveti control total asupra afacerii dvs. – controlul comenzilor, incasarilor, stocurilor si, nu in ultimul rand, controlul costurilor. Beneficiati de actualizari periodice, odata cu implementarea de noi cerinte din partea clientilor nostri. Usor de utilizat, aplicatia SoftOK a fost gandita pentru a optimiza si a eficientiza activitatea din locatii precum – bar & restaurant, cafenea, club, pizza, magazin sau fast-food. Pentru o viteza si mai sporita in preluarea si prelucrarea comenzilor, va recomandam sa folositi sistemele POS.
Livrare: 24 de ore(mun. Bucuresti si Jud. Ilfov) sau ridicare de la sediul din Bucuresti. Contra cost, ne putem deplasa si in alte judete pentru instalari echipamente hardware si software.

Pret: 600 lei (TVA inclus)

Livrare: 24 de ore(mun. Bucuresti si Jud. Ilfov) sau ridicare de la sediul din Bucuresti. Contra cost, ne putem deplasa si in alte judete pentru instalari echipamente hardware si software.

Solutii software POS retail FAST-FOOD & Delivery

● Comenzi prin touchscreen, mouse, tastatura ● Note de plata personalizate, in orice format si pe orice tip de imprimanta ● Gestiunea simpla a stocurilor (descarcare la inchiderea mesei) ● Emitere bon fiscal pe casa de marcat ● Memoreaza comenzile pe fiecare masa ● Bonuri de comanda-marcaj pentru bucatarie si bar (pe orice model de imprimanta de bonuri) ● Parole/carduri individuale pentru ospatari ● Aranjarea personalizata pe ecran a meselor si a produselor ● Procesare stoc cantitativ pentru produse ● Emiterea unei note de plata proforma inaintea notei de plata ● Introducerea unui numar nelimitat de produse ● Unelte complete pentru vanzare cu Retetar ● Rapoarte detaliate (X, Z) pentru produse, operatori, sectii ● Back Office pentru modificari produse si preturi.
● Stoc: In stoc magazin

Prezentare & Suport tehnic

Manual Utilizare SoftOK> Magazin & Fast-food

Usor de utilizat, aplicatia SoftOK a fost gandita pentru a optimiza si a eficientiza activitatea din locatii precum – bar & restaurant, cafenea, club, pizza, catering, magazin sau fast-food.